Zin om in een koor te zingen?

Petra Van der Kaaden
single-image

Op zoek naar een nieuwe hobby? Zingen ontspant en maakt je vrolijk. En samen zingen maakt het nog leuker. Wij zijn Popformatie Something Else, een enthousiast en gezellig popkoor in Ridderkerk met vrouwen van alle leeftijden. Ons koor is onderdeel van Muziekvereniging Harmonie Slikkerveer en staat onder leiding van dirigent Dirk Bouillon.

Elke donderdagavond repeteren wij van 20-22.30 uur in het clubgebouw van de Harmonie aan de Prinsenstraat 76 in Slikkerveer. Ons repertoire bestaat uit zowel swingende als gevoelige nummers. We oefenen met bladmuziek, die tijdens de repetitie wordt uitgereikt. Thuis kan extra geoefend worden door middel van muziekbestanden die in Dropbox staan.

We hebben 4 stemgroepen binnen ons koor, namelijk hoge en lage sopranen en hoge en lage alten, waarbij met name de laagste stemmen extra versterking kunnen gebruiken.

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan die eerste stap en kom eens kijken bij één van onze repetities. Meld je hiervoor aan via popformatiesomethingelse@gmail.com of bel 06-44420894.