Winters Rotterdam opgeluisterd door SE

Ivonne Molendijk
single-image

Het centrum van Rotterdam is in deze periode helemaal in kerst-/ wintersferen. Er zijn bijvoorbeeld heel veel lichtjes, een ijsbaan en ieder weekend zijn er optredens die bijdragen aan de gezellige sfeer. Afgelopen zondag heeft Something Else meerdere optredens in de stad verzorgd voor “Winters Rotterdam”.

Op vier verschillende locaties in het centrum hebben wij gezongen. Steeds zongen we ongeveer 20 minuten en dan verplaatsten we rustig aan, met de bolderkar vol met de benodigde spullen naar de volgende locatie. Soms werd er even gestopt om iets warms te drinken, want het was vrieskoud die dag. Het was erg leuk om te zien dat mensen glimlachend bleven staan luisteren en foto’s en filmpjes maakten. De sfeer was opperbest. Langzamerhand werd het donker en werden alle lichtjes in de stad beter zichtbaar. Daardoor werd ons laatste optreden nóg gezelliger.

Van 13:00 tot 16:30 uur zijn we ongeveer met de optredens bezig geweest. Toen ging iedereen weer tevreden naar huis om zich daar lekker op te warmen.