Werk in uitvoering

Michel Van der Klooster
single-image

Helaas zitten we nog steeds in een lock-down nu alweer sinds 19 oktober vorig jaar. We staan te springen om weer aan de slag te kunnen, maar helaas door de maatregelen tegen het corona-virus is dit nog steeds niet toegestaan.

Wel zijn we met voorbereidingen begonnen om dadelijk weer goed van start te kunnen.

Verduurzaming bij de Harmonie Slikkerveer

In het clubhuis wordt er hard gewerkt om een aantal energiebesparende maatregelen te treffen.

Verwarming: Zo zijn de radiatorknoppen vervangen door intelligente exemplaren welke in verbinding staan met een centrale unit welke de diverse ruimtes apart kunnen verwarmen. Zo is het nu bijvoorbeeld mogelijk na de repetitie automatisch de verwarming terug te zetten en alleen de kantine te verwarmen. Voorheen werd het hele gebouw verwarmt nu slechts de ruimte waar gebruik van wordt gemaakt.

Verlichting lokalen: Ook de verlichting werd aangepakt, het is geen geheim dat de TL verlichting erg slecht begon te worden en de armaturen soms zelfs los raakte.

Zo hebben een 4-tal leden (Hans v.d. Pligt, Willem Slooff, Ron Verwaal en Michel v.d. Klooster) zaterdag 20 maart alle TL verlichting, inclusief armaturen, vervangen voor energie zuinige LED TL verlichting. Naast veel meer licht in het repetitie lokaal ook nog energie zuinig! Dus een hele verbetering.

Het midden lokaal staat voor binnenkort op de planning, welke eerst nog ontruimd moet worden. Mocht je tijd hebben om te helpen graag even opgeven aan Ron Verwaal.

Verlichting hal: Ook de verlichting in de hal werd vervangen voor mooie led plafonnieres, een hele verbetering en modernisering zover mogelijk.

Verlichting toiletten: De verlichting in de toiletten is ook vervangen voor led plafonnieres met een bewegingssensor deze gaan automatisch aan en uit. Dus als je gaat zitten na 5 minuten even bewegen 🙂

Al met al wij zijn dadelijk klaar om weer goed van start te gaan.