Waardevolle spullen Rommelmarkt 2018

Michel Van der Klooster
single-image

RIDDERKERK – Eindelijk is het dan zo ver. Op vrijdagavond 11 mei vanaf 18.30 uur en zaterdag 12 mei vanaf 9.30 uur staan de vrijwilligers van de vereniging weer klaar aan de Prinsenstraat 76 te Ridderkerk om de spullen die de afgelopen weken zijn verzameld en met man en macht zijn gesorteerd te verkopen op de jaarlijkse rommelmarkt. Dankzij de hulp van de bewoners zijn er weer een heleboel leuke, mooie, grappige maar ook waardevolle spullen te vinden.

VOOR EEN IEDER WAT WILS 

Tijdens de rommelmarkt kan men terecht bij een kleding-, boeken-, video/cd-, speelgoed-, huisraad-, servies-, koper- en rietkraam, een kraam vol elektra en één voor lampen, schilderijen en spiegels. Het grote veld staat vol met grote meubels en er zal een kraam zijn met allerlei snuisterijen.

MOEDERDAG 

Op zondag 13 mei is het Moederdag, daarom kunnen er mooie planten gekocht worden bij de plantenkraam. Ook kan men een lekker kopje koffie of een biertje komen drinken. Zoals ieder jaar draait het Rad van Avontuur weer de hele vrijdagavond en zaterdag. Met de lootjes die voor een vriendelijk prijsje te koop zijn kan men ook dit jaar weer mooie en lekkere prijzen winnen; taarten, tassen vol met boodschappen, leuke hebbedingetjes en op vrijdag en zaterdag een fantastische hoofdprijs.

OPENINGSTIJDEN – prinsenstraat 76 ridderkerk 

Al met al voor jong en oud zeker de moeite waard om de rommelmarkt te bezoeken. De leden en vrijwilligers van Muziekvereniging ‘Harmonie’ Slikkerveer hopen iedereen te mogen verwelkomen in en om het clubgebouw aan de Prinsenstraat 76. De poorten zijn open op vrijdagavond 11 mei vanaf 18.30 tot 21.30 uur en zaterdag 12 mei vanaf 09.30 tot 16.00 uur. Het laatste nieuws is te vinden op de website www.harmonieslikkerveer.nl of check de Facebook-pagina.