Voorzichtige start SE

single-image

Donderdagavond heeft Something Else weer voorzichtig een eerste live repetitie gehad! In de Hofzaal van theater het Plein, heeft een klein clubje, op ruime afstand van elkaar, weer lekker samen gezongen. Hoewel we in de Corona periode zéker niet stil hebben gezeten, was het erg fijn om elkaar weer live te zien en samen te zingen. We hebben gewoon lekker een aantal bekende nummers doorgezongen, maar ook een nummer waar we de afgelopen periode thuis aan gewerkt hebben, zongen we nu voor het eerst samen. Erg leuk!

De repetitieruimte in het muziekcentrum is helaas niet groot genoeg om veilig een koorrepetitie te houden. Vandaar dat is uitgeweken naar theater het Plein. Hier konden we met een onderlinge afstand van 3 meter, met voldoende ventilatie en met een kleine groep, voldoen aan de geadviseerde richtlijnen voor koren. Het is uiteraard niet ideaal, maar we zijn blij dat we op deze manier tòch kunnen samenkomen.

De afgelopen weken hebben we wekelijks online repetities gehad via Zoom. We willen proberen om de “thuisbijvers” ook bij de live repetitie te betrekken door hen via Zoom mee te laten doen.