Voices4Life 5 Mei 2018

single-image

Ook dit jaar doet ons koor weer mee aan Voices4Life

HET DOEL

Passie voor het zingen combineren met gezamenlijke inspanningen voor het goede doel. Aan de deelnemende koren wordt niet alleen een muzikale bijdrage gevraagd, maar ook inzet voor het gekozen doel, waardoor met elkaar steeds gestreefd wordt naar een nog mooiere opbrengst. Slagroom op de taart is uiteraard het gezellige korenfestival waar veelal op hoog niveau een gevarieerd programma aan koren wordt geboden.

WANNEER

In 2018 wordt Voices4life georganiseerd op zaterdag 5 mei. De dag van de Bevrijding, dus het thema voor de finale laat zich ongetwijfeld raden. 15 koren zullen zich gaan inzetten voor het Longfonds en Aya Memoriam Foundation.

LOCATIE EN ROUTE

Voices4Life wordt gehouden in de grote zaal van het Isala theater.

Adres: Stadsplein 5, 2903 HH Capelle aan den IJssel

Website: http://www.isalatheater.nl/

Het Isala Theater is uitstekend bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Direct tegenover het Isala Theater, bij het gemeentehuis (Rivierweg 111) , is een groot parkeerterrein waar u (achter de blauwe lijnen) gratis kunt parkeren. Parkeert u binnen de blauwe lijnen vergeet dan niet uw parkeerkaart duidelijk zichtbaar in de auto neer te leggen.