Uitnodiging Popkoor Something Else

single-image


Popkoor Something Else is op zoek naar nieuwe leden. Als je van zingen en gezelligheid houdt ben je bij ons aan het juiste adres. Op donderdag 8 februari starten we om 20.00 uur met het instuderen van een nieuw nummer, zodat je direct kan ervaren hoe dat in zijn werk gaat.
Halverwege de avond is er een pauze met tijd voor een praatje en iets te drinken in ons gezellige barlokaal in het clubgebouw van Muziekvereniging Harmonie Slikkerveer, waar wij onderdeel van zijn.

Ons popkoor bestaat momenteel uit ruim 25 enthousiaste, gemotiveerde leden van alle leeftijden.
Wij zijn met name op zoek naar mannelijke leden, omdat deze stempartij pas sinds een half jaar is
opgestart, maar vrouwen zijn natuurlijk ook van harte welkom.

Elke donderdagavond repeteren wij van 20.00 tot 22.30 uur in het clubgebouw van de Harmonie aan de Prinsenstraat 76 in Ridderkerk. Ons repertoire bestaat uit zowel swingende als gevoelige nummers. We oefenen met bladmuziek, die tijdens de repetitie wordt uitgereikt. Thuis kan extra geoefend worden door middel van muziekbestanden die in Dropbox staan.

Heb je zin om langs te komen tijdens onze open repetitie? Zet 8 februari in je agenda en dan zien we je verschijnen. Aanmelden is niet nodig, de deur staat open.
Voor meer informatie kan je kijken op de website van de Harmonie (https://mh-s.nl/popformatie-something-else/) of mailen naar popformatiesomethingelse@gmail.com.