Succesvolle Harmonie`s got Talent

Ellen Tameeris
single-image

Vrijdag 17 januari zat de kantine van het muziekcentrum afgeladen vol met publiek voor de allereerste editie van Harmonie’s got Talent. Op het speciaal gebouwde podium lieten diverse jeugdleden hun talenten zien en vooral horen. Van duet tot examenstuk en mee met een cd, alles kwam voorbij. Na een bijzondere openingsact van de jeugdcommissie (blokfluit spelen blijkt niet hun talent) was het podium voor de jeugdleden.

DE JURY

Tijdens de avond lieten de jeugdleden hun talenten niet alleen horen aan familie, vrienden, leraren en andere leden, maar ook aan een deskundige jury! Speciaal voor de gelegenheid hebben Hans en Lisanne plaatsgenomen achter de jurytafel en gaven aan elke deelnemende act complimenten en tips mee. Jedidja ging er met de wisselbeker vandoor, Sven en Isa wonnen een aanmoedigingsprijs.

BEDANKT 

Al met al kijkt de jeugdcommissie terug op een geslaagde avond. Naast alle deelnemers en publiek, willen we ook de helpende handen bedanken. De jeugdcommissie kijkt nu al uit naar de editie van volgend jaar. Hopelijk durven ook meer ervaren leden het podium te betreden!

This error message is only visible to WordPress admins
Error: There are no business accounts connected.