Start nieuw seizoen SE

Ivonne Molendijk
single-image

Eigenlijk is het natuurlijk nog zomervakantie, maar Something Else stond te trappelen om het nieuwe seizoen te beginnen. Daarom hebben wij afgelopen donderdag alweer onze eerste repetitie gehad!

Vorig seizoen hebben we veel donderdagavonden thuis gezeten, achter de laptop, met online repetities. Nu we weer samen mogen zingen, hebben veel koorleden het gevoel dat we “iets in te halen hebben”. Dirigent Dirk had ook weer veel zin om te starten, dus we zijn donderdag gewoon lekker begonnen met de eerste repetitie van het nieuwe seizoen! En dat we er weer zin in hadden, was te merken aan de opkomst. Een groot deel van het koor was er, en dat klinkt natuurlijk wel weer heel fijn. We hebben er ook nog een nieuw koorlid bij, waar we heel blij mee zijn.

Helaas hebben we nog geen concreet optreden om naar toe te werken. Steeds moeten de optredens die ingepland stonden worden afgelast of uitgesteld wegens de Corona maatregelen. We hopen dat er binnenkort weer meer mogelijk zal zijn en dat we dan weer snel voor publiek mogen optreden. Voorlopig gaan we lekker repeteren, zodat we helemaal klaar zijn voor dàt moment. We houden u op de hoogte!