SPECULAASPOPPENactie gaat weer van start

Anja Biesbroek
single-image

DE SPECULAASPOPPENACTIE GAAT WEER VAN START

Ook dit jaar gaat de speculaaspoppenactie van start en we willen op deze manier onze muziekvereniging ondersteunen.
We doen deze actie alweer voor de 11e keer. Net zoals voorgaande jaren is de speculaaspop 40 cm lang, 500 gram en verpakt in een luxe doos! De prijs voor deze lekkernij is €6.


U kunt bij de leden bestellen en ook kan er via de link op de website van Harmonie Slikkerveer besteld worden. De koper kan op het formulier aangeven hoeveel speculaaspoppen hij/zij wilt kopen en via iDEAL afrekenen. Op dit formulier kan vermeld worden van wel lid u de speculaaspoppen wilt kopen, zodat we kunnen zien wie de topverkoper dit jaar zal worden.
Ook kunt u natuurlijk een grote bestelling doen, misschien wilt u de speculaaspop cadeau geven aan het personeel of als relatiegeschenk delen. Bij grotere afnames krijgt men korting: bij meer dan 50 stuks 5%, bij meer dan 100 stuks zelfs 10%. Het is mogelijk hiervoor een factuur te ontvangen.

ONDERSTEUNING

Muziekvereniging Harmonie Slikkerveer heeft weer vele plannen voor komend jaar. We willen weer graag muziek maken en dit laten horen op concerten en tijdens marsen. Ook bestaan we in 2022 alweer 130 jaar. Dus elke ondersteuning is welkom. Van elke verkoop gaat meer dan €2 direct in de verenigingskas.
Dus laten we er met de Speculaaspoppenverkoop weer een fantastische actie van maken met geweldige opbrengst!
De speculaaspoppen worden rond 20 november a.s. uitgeleverd.

Er kan direct besteld worden op de Harmonie bestelpagina: (klik op de foto)

Of download een bestellijst: