Speculaaspoppen zijn binnen

Anja Biesbroek
single-image

KOEKEXPRESS

Afgelopen vrijdag rond half vier kwam de auto van Koek express aangereden bij ons muziekcentrum. De leverancier kwam 59 dozen met 12 speculaaspoppen afleveren. Dat klusje hebben we met elkaar toch maar mooi weer geklaard.

OPHALEN EN DELEN

Komende week kunnen de leden de bestelde speculaaspoppen meenemen en delen aan hun relaties. De internetbestellingen zullen ook klaarstaan in de hal met een lijst van de namen van de kopers en de hoeveelheid bestelde en betaalde poppen. De via de lijst verkochte speculaaspoppen kunnen natuurlijk ook afgehaald worden.

BETALING

Voor de leden: Afrekenen van de bestelling kan contant gedaan worden of overgemaakt worden op de rekening van Muziekver. Harmonie Slikkerveer NL14RABO 0355 42 44 87 onder vermelding van [aantal] Speculaaspoppen.

TOPVERKOPERS

En dan niet geheel onbelangrijk, de topverkopers.

Sjanie Plaisier heeft 36 speculaaspoppen verkocht, goed voor de 3e prijs
Elchanan Mauritz heeft zelfs 53 speculaaspoppen verkocht, ging hiervoor zelfs langs de deuren, Goed bezig!! Elchanan verdient hiermee de 2e prijs.
En dan de eerste prijs: Deze is gewonnen door…….Bert de Jong. Bert heeft alleen meer dan de helft van onze voorraad aan de man gebracht. Bert heeft 353 speculaaspoppen verkocht. Ook dit jaar heeft hij zijn eigen record weer verbeterd!
Daarmee is Bert onze SUPER TOP VERKOPER!

BEDANKT!

Alle kopers van onze speculaas, heel hartelijk bedankt voor het ondersteunen van onze muziekvereniging.
En alle verkopers bedankt voor alle inspanningen. Samen sterk!