Speculaaspoppen actie 2020

Anja Biesbroek
single-image

De speculaaspoppenactie is weer van start gegaan. Juist in deze corona-tijdperk is er behoefte aan gezelligheid en wat is er dan lekkerder als een speculaaspop bij de koffie of thee. En nog leuker: Doe er een cadeau  aan familie en vrienden.

TRADITIONEEL GESCHENK

De speculaaspop is een Nederlandse traditie waarvan de oorsprong teruggaat tot de 16e eeuw. Deze stevige maar toch ook brosse gekruide koek wordt gemaakt van bloem, bruine basterdsuiker, boter, speculaaskruiden en specerijen. De bruine basterdsuiker en de donkergekleurde speculaaskruiden geven speculaas de uiteindelijke, kenmerkende donkere kleur en de kruidige zoete smaak. De speculaaspop is onlosmakelijk verbonden met de Nederlandse cultuur. Speculaas hoort bij de decembermaand en is een traditioneel geschenk rond de komst van Sinterklaas.

MOOIE LUXE DOOS

De leden van Muziekvereniging Harmonie Slikkerveer verkopen dit jaar voor de 10e keer heerlijke speculaaspoppen om de clubkas aan te vullen, welke door alle perikelen rondom het Corona-virus aardig leeg aan het worden is.
De speculaaspop is maar liefst 40 cm groot, weegt 500 gram en is verpakt in een mooie luxe doos! De prijs voor zo’n heerlijke sinterklaas lekkernij is € 5.

Wilt u onze vereniging ondersteunen en genieten van een speculaaspop, dan kunt u deze online bestellen met opgave van een van onze leden (of ‘geen’) zodat deze kans maakt op een mooie prijs.

IDEE VOOR BEDRIJVEN 

Een speculaaspop is ook een leuk idee om cadeau te geven aan personeel of relaties. Bij grotere afnames krijgt u ook nog eens korting: bij meer dan 50 stuks 5%, bij meer dan 100 stuks zelfs 10%. Het is mogelijk hiervoor een factuur te ontvangen.

WANNEER WORDEN ZE BEZORGD?

De speculaaspoppen worden rond 23 november 2020 bezorgd.  

DIRECT ONLINE BESTELLEN 

 

HEB JE GEEN IDEAL KLIK DAN HIER