Sinterklaas optocht met de Harmonie

Michel Van der Klooster
single-image

Ook dit jaar zal sinterklaas Ridderkerk weer aandoen. Een van de pieten heeft de Harmonie al een email gestuurd over de intocht.

PIETENBAND

Op zaterdag 24 november a.s. is de intocht van Sinterklaas en zijn Pieten (waaronder de Pietenband). De planning is als volgt. Sint en zijn Pieten worden om 10:30 uur aan de Werfkade in Bolnes verwacht voor een warm onthaal.

OPTOCHT

De optocht zal hierna (dit jaar voor het eerst) richting Winkelcentrum De Werf in Bolnes vertrekken waar zij rond 11:45 uur verwacht worden. Hierna gaan ze verder richting Dillenburgplein waar ze om ongeveer 13:00 uur zullen aankomen. Als laatste gaat de tocht verder door Slikkerveer om zo rond 14:00 uur op het Koningsplein in het centrum van Ridderkerk aan te komen.

JOCHEM VAN GELDER

Op het plein speelt de show “Wild geraas met Jochem van Gelder” van 13:30 tot 14:00 voor de bezoekers daar, totdat de burgemeester om 14:00 uur de Sint officieel welkom zal heten.

Daarna beginnen de Sint en zijn Pieten aan hun rondgang door de winkelcentra van het centrum, die rond 15:30 uur afgerond zal worden.

Willen jullie de route volgen? Zie hieronder:

Vanaf Werfkade:
l/a Benedenrijweg, r/a Rijnsingel, r/a Amerstraat, l/a Noordstraat, De Werf

Vanaf WC De Werf
Vanaf parkeerplaats l/a Noordstraat, l/a Rijnsingel, r/a Benedenrijweg, r/a Randweg, l/a Johan Sebastiaan Bachstraat, Dillenburgplein

Vanaf Dillenburgplein
r/a Willemstraat, rechtdoor Sportlaan, l/a Koninginneweg, l/a Klaas Katerstraat, r/a Willem Dreesstraat, Koningsplein