Sinterklaas met de Harmonie 2022

Muziekvereniging Harmonie
single-image

Ook dit jaar zal sinterklaas Ridderkerk weer aandoen. Een van de pieten heeft de Harmonie al een email gestuurd over de intocht.

PIETENBAND

Op zaterdag 19 november 2022 a.s. is de intocht van Sinterklaas en zijn Pieten (waaronder de Pietenband). De planning is als volgt. Sint en zijn Pieten worden om 10:30 uur aan de Werfkade in Bolnes verwacht voor een warm onthaal.

OPTOCHT

De optocht zal hierna eerst richting Winkelcentrum De Werf in Bolnes vertrekken waar zij rond 12:00 uur verwacht worden. Hierna gaan ze verder richting Dillenburgplein waar ze onderweg de Harmonie ophalen om ongeveer 12:45 uur  aan te komen. Als laatste gaat de tocht verder door Slikkerveer om zo rond 14:00 uur op het Koningsplein in het centrum van Ridderkerk aan te komen.

MEEZING SJO VAN DE GEBROEDERS KOO

Op het plein speelt de “Meezing Sjo van de Gebroeders Koo” van 13:30 tot 14:15 voor de bezoekers daar, waar de burgemeester om 14:00 uur ook de Sint officieel welkom zal heten.

Daarna beginnen de Sint en zijn Pieten aan hun rondgang door de winkelcentra van het centrum, die rond 15:30 uur afgerond zal worden.

Willen jullie de route volgen? Zie hieronder:

Vanaf Werfkade:
linksaf Benedenrijweg, rechtsaf Rijnsingel, rechtsaf Amerstraat, linksaf Noordstraat

Vanaf Winkelcentrum De Werf gaat Sinterklaas in galop naar het muziekcentrum van de Harmonie en vertrekt rond 12.40 uur vanaf hier met muziekvereniging Harmonie Slikkerveer en de Pietenband via de Reijerweg naar het Dillenburgplein.

Vanaf Dillenburgplein
Dillenburgplein, rechtsaf Willemstraat, rechtdoor Sportlaan, linksaf Koninginneweg, linksaf M. van Comenestraat, rechtsaf Dominee Sikkelstraat, linksaf Hovystraat, rechtsaf Talmastraat, rechtsaf Klaas Katerstraat, linksaf Willem Dreesstraat, Koningsplein.