RVVH 100 jaar optreden

Michel Van der Klooster
single-image

De Ridderkerkse Voetbal Vereniging Hercules (RVVH) bestaat op 10 augustus 2018 exact 100 jaar. Het Bestuur en de leden van de vereniging hebben besloten om dit jubileum niet onopgemerkt voorbij te laten gaan.

GESCHIEDENIS 

RVVH heeft immers een rijke historie in het amateurvoetbal. De vereniging is ooit met negentien leden begonnen op een weiland zonder enige voorzieningen die heden ten dage zo vanzelfsprekend zijn. Nu vormt RVVH een vereniging met rond de 900 leden en spelen ze op een fraai sportpark.

OPTREDEN 

Muziekvereniging Harmonie Slikkerveer zal de feestvreugde bij de wedstrijd van het eerste elftal op zaterdag 22 september 2018 met orkest en drumband muzikaal omlijsten.

Voor de wedstrijd en tijdens de rust (14.00-14.45u en 15.45-16.00u) zullen wij een optreden verzorgen. Het wordt een super gezellige dag waar veel belangstelling zal zijn van de pers en inwoners van Ridderkerk, een dag waar onze vereniging niet mag ontbreken, een ideale gelegenheid onze vereniging te promoten.  Houd u daarom deze datum vrij in uw agenda, alvast super bedankt.