Rabobank ClubSupport 2021

Michel Van der Klooster
single-image

Stem op onze club bij Rabobank ClubSupport !

Rabobank IJsselmonde-Drechtsteden organiseert in 2021 wederom de Rabobank ClubSupport. Deze actie is dé manier voor onze club om geld in te zamelen. Ook de Harmonie Slikkerveer doet mee aan de ClubSupport van de Rabobank. Help jij onze clubkas aan te vullen?

Stemmen nodig
Particuliere leden van Rabobank IJsselmonde-Drechtsteden kunnen in 2021 tussen 4 oktober en 25 oktober stemmen op clubs die naar hun idee een extraatje verdient.  Hoe meer leden van de bank op onze club stemmen, hoe hoger het bedrag dat de Rabobank op onze rekening stort. Dus stem op ons!

Zo kan je gratis lid worden bij de Rabobank
Iedereen met een rekeningnummer van de Rabobank kan lid worden van de bank, dit is gratis en onafhankelijk van leeftijd.
Op https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/
kan je je aanmelden als lid van de Rabobank en ook via de App van de Rabobank kan je je aanmelden als lid. Ga in de app naar je profiel en klik op ‘Contactgegevens wijzigen’. Hier kun je zien of je al lid bent van de Rabobank en hier kun je ook lid worden als je dat nog niet bent.

Steun onze clubkas
Ben jij klant én lid van Rabobank IJsselmonde-Drechtsteden? Stem dan begin oktober op onze club en steun daarmee onze clubkas! Dit jaar is het mogelijk om te stemmen via de app of als je ingelogd bent op de website van Rabobank. Hiervoor is geen stemcode nodig. Stemmen kan van 4 t/m 25 oktober 2021.

Wil je meer weten hoe je kan stemmen of over het lidmaatschap van de Rabobank? Kijk dan op de informatiepagina.