Prachtige voorstelling door Harmonie Slikkerveer

single-image

Afgelopen zaterdag 16 december heeft Harmonie Slikkerveer een waar kersfestijn georganiseerd met een Christmas Carol over het kerstverhaal van Scrooge met live muziek.

Het festijn ging van start op het buitenterrein van het Farelcollege waar een idyllische kerstsfeer was gecreëerd met marktstalletjes, vuurkorven, kerstbomen en zelfs een echt sneeuwkanon. De aanwezige bezoekers konden genieten van oliebollen, koffie en thee en natuurlijk was er ook warme chocomelk en glühwein verkrijgbaar. Alles onder het genot van de live optredens van jeugddrumband, jeugdorkest en popkoor Something Else, die het festijn muzikaal in de juiste sfeer brachten.

Het een en ander is live te zien geweest op RTV-Ridderkerk, die dit optreden werkelijk fantastisch hebben vastgelegd. Mocht het u gemist hebben u kunt het nog bekijken op YouTube.

Tegen 20.00 uur gingen de vele bezoekers naar binnen.
In de aula van het Farelcollege stond het kerstverhaal van Scrooge op het programma. Een toneelvoorstelling die werd uitgevoerd met live muziek van het orkest. Het verhaal werd voorgelezen door wethouder Kees van der Duijn Schouten.

De entourage was werkelijk groots  opgezet. Er was een werkelijk prachtige toneelopstelling gemaakt met diverse scenes met rekwisieten, die door alle leden waren verzameld. Zelfs alle leden van het orkest waren gekleed in de Dickens stijl.
De geluid- en lichttechniek was in handen van Music & Ministry, light and sound solution. Door hun ondersteuning werd alles nog mooier.

Ook van de voostelling is een opname gemaakt door RTV-Ridderkerk.

Het was een grandioze avond waar de vereniging met trots op kan terugkijken, zeker ook op het vele werk dat door alle vrijwilligers is verricht.