Popformatie Something Else

admin
single-image

Popformatie Something Else is 2013 opgericht en is daarmee het jongste onderdeel van Muziekvereniging Harmonie Slikkerveer. Wij brengen popnummers in eigen stijl.

DOELSTELLING

Voorop staat de gezellige sfeer onder elkaar en harmonie tijdens repetities onder leiding van dirigent Dirk Bouillon. Dirk arrangeert de meeste nummers zelf en maakt er altijd een muzikaal en verrassend geheel van. Daardoor biedt Popformatie Something Else altijd iets unieks aan het publiek.

OPTREDENS

Er wordt regelmatig opgetreden met een muziek- / geluidsband, maar het liefst worden wij begeleid door de drumband of het orkest van de Muziekvereniging of door een live combo. Ook hebben wij bij de meeste nummers een ondersteunende choreografie. Kortom; door Dirk’s unieke arrangementen, de live begeleiding en onze choreo’s, zijn de optredens echt “Something Else”.

VOOR WIE

Op dit moment bestaat de Popformatie uit 25 vlotte en enthousiaste zangeressen in leeftijd variërend van 30 tot 73 jaar. Nieuwe leden zijn echter altijd van harte welkom!

Wilt u ons komen versterken, neem dan contact op via onderstaand contactformulier.

De Popformatie repeteert iedere donderdagavond van 20:15 tot 22.30 uur in muziekcentrum ‘De Harmonie’ aan de Prinsenstraat 76 in Slikkerveer, Ridderkerk.

CONTACTFORMULIER