Paaseitjesactie

Ellen Tameeris
single-image

HET IS VROEG DIT JAAR

De drukke decembermaand is achter de rug. De laatste oliebollen zijn net op en de eerste goede voornemens vliegen de deur alweer uit. Zo vlak voor blue monday helpt de jeugcommissie iedereen met alvast een vooruitblik naar de lente. Eén van de eerste tekenen van de lente zijn wel de paaseitjes die langzaam weer in de supermarkt zullen verschijnen. Maar houd u in, want ook dit jaar zullen de jeugdleden weer paaseitjes verkopen.

WAT DOEN WE VAN DE OPBRENGST

Met de opbrengst van de paaseitjesactie kan de jeugdcommissie activiteiten organiseren, zoals bijvoorbeeld concerten, deelname aan een festival, een bezoek aan de Nationale Taptoe, maar ook gezellige avonden voor de jeugdleden.

VERKOOPTIP:

Vertel alvast aan familie en vrienden dat je dit jaar paaseitjes zult verkopen. Zo hoeft je moeder/tante/buurvrouw ze niet in de supermarkt te halen. En voor de grote leden: zoek vooral alvast een jeugdlid waarbij u uw paaseitjes dit jaar in zult kopen.

WAT IS ER TE KOOP:

Wij verkopen zakjes gemengde eitjes, met zowel melk-puur-wit als gevulde eitjes. Een zakje van 200 gram kost €2,50. De verkooplijsten worden vanaf 17 februari uitgedeeld. Jeugdleden hebben tot 10 maart de tijd om te verkopen. Wij hopen dat alle jeugdleden minimaal vijf zakjes zullen verkopen