Paaseitjesactie en Corona Update

Ellen Tameeris
single-image

Lieve jeugdleden,

Het coronavirus heeft de afgelopen tijd voor veel aanpassingen gezorgd. Zo zijn alle scholen gesloten en zijn er ook geen repetities of muzieklessen meer op de Harmonie.

Net voor al deze maatregelen hebben jullie keihard je best gedaan om paaseitjes te verkopen.

Omdat de ‘Harmonie’ zeker nu elke euro kan gebruiken, hebben we besloten om de eitjesactie aangepast door te laten gaan.

HOE GAAN WE HET DOEN? 

Geef uiterlijk 18 maart 17:00 je definitieve aantal eitjes door aan Stan (0613081972)

De eitjes worden door de jeugdcommissie verpakt en zaterdagmiddag 21 maart bij jou thuis bezorgd. Niet thuis? Dan hangen we de zakjes aan de deur.

Jullie kunnen de eitjes dan zelf bezorgen bij iedereen die ze heeft gekocht. Doe dit zo veel mogelijk volgens de regels van het RIVM. Overleg eventueel met je ouders en ‘klanten’ of je ze beter later kunt langsbrengen. De eitjes zijn ook in de zomer nog heerlijk!

Wij zorgen ervoor dat de eitjes hygiënisch en veilig worden ingepakt.

Heb je de eitjes nog niet betaald? Dan kun je het geld na het uitdelen overmaken naar NL64 RABO 0169955222 t.n.v. S. Verwaal, onder vermelding van Paaseitjesactie + je naam. Dit ivm de hygiëne.

Mis je de muzieklessen en repetities al?

Misschien kun je iets met onderstaande tips:
  • Vraag je leraar om ‘huiswerk’.
  • Zoek op youtube je lievelingsnummer op en drum/blaas mee! Er staan veel filmpjes online met bladmuziek bij populaire liedjes.
  • Vraag je ouders of je een nieuw muziekboek (met CD) mag bestellen. Je kunt je leraar altijd mailen of bellen voor tips welk boek bij jou past.
  • Maak een muziekvlog en vertel hoe leuk het is om muziek te maken! Deze kunnen we dan met z’n allen in een speciale nieuwsbrief zetten.
  • Ruim je speelgoed en kledingkast alvast op. Hopelijk mag de rommelmarkt straks doorgaan en dan hebben we véél spullen nodig!
Blijf allemaal gezond en hopelijk tot snel!
Lieve groetjes,
De jeugdcommissie