Paaseitjesactie

Lisanne Van der Pligt
single-image

HEERLIJKE ACTIE

De drukke decembermaand is achter de rug en ook januari is er alweer vandoor. Het lijkt erop of het niet lang meer duurt of de krokussen komen uit. Hopelijk zit u warm en droog terwijl Dennis voorbij raast.  Gelukkig heeft de jeugdcommissie een heerlijke actie om (beter niet) bij weg te smelten.. De  paaseitjes liggen stiekem alweer een tijdje in de supermarkt. Maar houd u in, want ook dit jaar zullen de jeugdleden weer paaseitjes verkopen.

WAT DOEN WE ER MEE? 

Met de opbrengst van de paaseitjesactie kan de jeugdcommissie activiteiten organiseren, zoals bijvoorbeeld concerten, deelname aan een festival, een bezoek aan de Nationale Taptoe, maar ook gezellige avonden voor de jeugdleden.

VERKOOPTIPS voor jeugdleden

Vertel alvast aan familie en vrienden dat je nu paaseitjes  verkoopt. Zo hoeft je moeder/tante/buurvrouw ze niet in de supermarkt te halen. En voor de grote leden: zoek vooral een jeugdlid waarbij u uw paaseitjes dit jaar in zult kopen. Wij verkopen zakjes gemengde eitjes, met zowel melk-puur-wit als gevulde eitjes. Een zakje van 200 gram kost €2,50. De verkooplijsten worden vanaf 17 februari uitgedeeld. Jeugdleden hebben tot 10 maart de tijd om te verkopen. Wij hopen dat alle jeugdleden minimaal vijf zakjes zullen verkopen.