Orkest Harmonie Slikkerveer zoekt repetitieruimte

Michel Van der Klooster
single-image

Zoals het er nu uitziet zal de 1,5 meter maatschappij nog wel even aanblijven. Voor de orkestleden van Muziekvereniging Harmonie Slikkerveer een groot probleem, de repetitieruimte in het eigen verenigingsgebouw is te klein om gezamenlijk te repeteren en 1,5 meter afstand te houden.

De afgelopen periode hebben zij kunnen repeteren in theater Het Plein, met de medewerking/ ondersteuning van van der Valk hotel Ridderkerk, maar deze zaal is niet altijd beschikbaar en er zijn ook kosten aan verbonden.

Door de maatregelen tegen het corona-virus heeft de vereniging momenteel al weinig inkomsten.  Om de begroting rond te krijgen organiseren de leden elk jaar financiële acties als bingo’s, rommelmarkt, concerten enz.  enz. deze opbrengsten zijn een noodzaak voor de vereniging, maar deze acties mogen / kunnen nu niet georganiseerd worden terwijl de vaste kosten uiteraard doorgaan voor de verenging.

Na de zomervakantie is het orkest op zoek naar een geschikte ruimte om te repeteren, zij zoeken een grote ruimte bijvoorbeeld een sporthal, gymzaal of bij een bedrijf in de kantine, magazijn, hal, of leegstaand pand, overal waar het orkest op 1,5 meter zouden kunnen repeteren.  Het orkest repeteert op maandagavond van 20.00 tot 22.00 uur

Heeft u een ruimte en een warm hart voor een 128-jarige muziekvereniging welke door de corona maatregelen in de problemen komt , neemt u dan graag contact op met de secretaris van de vereniging secretaris@mh-s.nl