Open repetitie Popformatie Something Else

single-image

De Slikkerveerse Popformatie Something Else, een onderdeel van Muziekvereniging Harmonie Slikkerveer, is op zoek naar enthousiaste mannen en vrouwen, die weer eens “wat anders/Something Else” willen, namelijk zingen. Het repertoire van het popkoor, bestaat uit populaire pop, rock, R&B. Enkele voorbeelden zijn Can’t stop the feeling, Colors of the wind, Let me down easy en Kings & Queens.

Ervaar zelf hoe leuk zingen kan zijn! Kom daarom naar de open repetitieavond op donderdag 7 september a.s. van 20.00 tot 22.30 uur. Op deze avond wordt een gedeelte van een nieuw nummer ingestudeerd en een ander nummer uit de oude doos gehaald, wat snel ingestudeerd en meegezongen kan worden. Op deze manier kan een ieder er met of zonder ervaring lekker meedoen. De repetities vinden plaats in muziekcentrum Harmonie aan de Prinsenstraat 76 in Slikkerveer en starten om 20.15 uur. Bij aankomst op 7 september staat de koffie en thee klaar.

Voor meer informatie kun je mailen naar popformatiesomethingelse@gmail.com of bellen met Petra van der Kaaden 06-44420894.