Nieuwe website

admin
single-image

   Beste leden en geinteresseerden,

Met enige trots presenteren wij vandaag de nieuwe website van onze muziekvereniging. Een prachtige moderne en dynamische nieuwssite die vrijwel dagelijks van inhoud verandert.  Al het nieuws van onze jeugd inclusief blazersbende, orkest, drumband, koor en HSK zal daarop te vinden zijn.

LEDEN LOGIN

Met een speciale leden login (de inlogcode en wachtwoord ontvangen leden binnenkort per mail) kom je op een apart deel van de site waar al het nieuws staat van en over o.a. repetities; zo weet je wat iedereen aan het doen is.

NIEUWSBRIEF

Aan deze site is ook een nieuwsbrief gekoppeld die je regelmatig en automatisch in je mailbox gaat vinden.  De nieuwe website is volledig compatible met social media, algemene berichten kan je delen via Facebook, Twitter, Google, Pinterest en Instagram.

WEBSITE ADRESSEN

NIEUWE WEG

Michel van der Klooster ( onze penningmeester is van alle markten thuis) heeft deze website volledig gebouwd, ik kan alleen maar zeggen perfect gedaan ! Met deze web(nieuws)site slaan wij als vereniging wat communicatie betreft een nieuwe weg in. Met name de diverse commissies en bestuur gaan elk hun nieuws via deze weg verspreiden. We gaan meer van elkaar zien, horen en lezen.

Veel muziek met Harmonie Slikkerveer

groet, Ton Schouwenburg (voorzitter)

31.03.2018