Lustrumconcert

Ivonne Molendijk
single-image

In den beginne…

In 2013 is Popformatie Something Else opgericht als onderdeel van Muziekvereniging Harmonie Slikkerveer. Een koor wat in het muziekcentrum van de vereniging repeteerde, was uit elkaar gevallen en een aantal leden wilden onder een nieuwe naam een doorstart maken. Aangezien zij al in het gebouw repeteerden en zodoende contact hadden met de vereniging, hebben zij het bestuur benaderd met de vraag of zij een popkoor als onderdeel van de vereniging zagen zitten. Zij waren hier positief over en zo is Popformatie Something Else in oktober 2013 ontstaan.

En dus bestaan wij dit jaar, 2018, 5 jaar!

Lustrumconcert

Dat willen wij vieren met een lustrumconcert. Deze zal plaatsvinden op 13 oktober 2018 in Cultureel Centrum Landvast in Alblasserdam. Op deze avond laten wij een aantal ¨oude¨ nummers uit ons repertoire horen, maar vooral ook heel veel nieuwe nummers. Daarnaast zal Guus Bok als speciale gast optreden!

De hele avond worden wij begeleid door een live combo. Geen muziekbandje dus, maar live muziek! Ook de drumband van de Muziekvereniging werkt mee aan het concert en zal ons met hun stoere slagwerk begeleiden en ook eigen werk laten horen. Ook een aantal leden van het fanfare orkest van Muziekvereniging Harmonie Slikkerveer zal z´n medewerking verlenen. Met een aantal blazers erbij wordt het helemaal een feestje!

Zorg dat u er bij bent!

Het wordt dus echt een avond waar u bij wilt zijn! Een afwisselend programma, bomvol muziek en gezelligheid. We zien u graag op 13 oktober!

Kaarten kunt u reserveren via lustrumconcertsomethingelse@gmail.com.