Lockdowns maken de muzikant in ons los

Michel Van der Klooster
single-image

Sinds Nederland te maken heeft met lockdowns, hebben al aardig wat mensen hun wens om een muziekinstrument te bespelen omgezet in daden.

Mensen zijn veel meer thuis en hebben meer tijd doordat andere dingen wegvallen. Ze gaan of als beginneling een instrument leren bespelen of toch nog eens kijken of ze hun oude liefde voor muziek nog eens nieuw leven kunnen inblazen.

Bij muziekvereniging Harmonie Slikkerveer kan dat allemaal. Sinds de introductie van de lessenkaart hebben zich al een aardig aantal nieuwe “leerlingen” aangemeld om een instrument te leren bespelen of de vaardigheden weer eens op te poetsen.

Harmonie Slikkerveer heeft een aantal docenten beschikbaar welke je daarbij kunnen helpen. Het mooie van de strippenkaart is dat je nergens aan vast zit ook geen lidmaatschap maar wel een leeninstrument als je die nodig hebt.

De strippenkaart is zowel voor jongeren als ouderen.

5- OF 10- LESSENKAART

Voor slechts  € 18,00 per les van 30 minuten bij een 5- lessenkaart en € 17,50 bij een 10- lessenkaart, is het mogelijk een les op een trompet, trombone, saxofoon of een ander koperblaas instrument te krijgen. De actie voorziet er in dat bij de lessenkaart ook een instrument door de vereniging beschikbaar wordt gesteld en ook nog eens het voordeel dat de lestijden flexibel ingedeeld kunnen worden in overleg met de docent.

Lees actievoorwaarden

Voor informatie kan contact worden opgenomen:

Of stuur je bericht aan:  secretaris@mh-s.nl.