Korenfestival Brielle

single-image

Op een enigszins bewolkte zaterdag 23 september vertrokken de koorleden van Something Else richting Brielle voor Korenfestival De Watergeus. Op 5 locaties in de binnenstad van Brielle waren de hele dag optredens van koren te zien en te horen. Something Else mocht twee keer optreden.

Het eerste optreden was in een klein kerkje, de NPB kerk. Tijdens het verzamelen buiten, begon de zon tussen de wolken door te komen. Het optreden ging goed. Het klonk goed in het kerkje en er was lekker veel publiek. De mijnheer van de organisatie, die ons aan- en afkondigde, zei tijdens de afkondiging dat het enthousiasme van ons optreden afspatte.

Na het eerste optreden hadden we aardig wat tijd tot het tweede optreden. Omdat het weer erg meezat (de zon liet zich regelmatig zien en het was droog) is een groot deel van het koor, met de meegereisde fans, op het terras neergestreken. Andere koorleden hebben optredens van andere koren bezocht en lekker door het mooie stadje Brielle gestruind.

Toen was het tijd voor het tweede optreden, in de Sjoel. Dit is een voormalige synagoge. Ook een kleine, knusse ruimte, die goed vol zat met publiek. Hier was het iets lastiger om het geluid lekker te krijgen, maar ook bij dit optreden hebben we onszelf goed neergezet.

Het was een gezellige, muzikale dag!