Kerstconcert Orkesten Harmonie

single-image

Afgelopen zaterdag 17 december heeft muziekvereniging Harmonie Slikkerveer een mooi en sfeervol kerstconcert gegeven.

De Maranatha kerk in Slikkerveer was door een aantal dames van de vereniging sfeervol aangekleed en omgetoverd in een prachtige kerstsfeer en de muzikanten waren goed voorbereid. Om half acht mocht het jeugdorkest starten met hun ingestudeerde kerstnummers. Wat zijn we trots op onze jonge groep. Onder leiding van Ferdi Seelbach maken zij samen prachtige muziek, waarvan enkele jongeren nog maar net zijn gestart in het jeugdorkest.
Zoals de voorzitter vertelde is het prachtig om op jonge leeftijd al muziek te maken, een werkelijke aanvulling in je leven. Mocht je dit ook willen neem graag contact op met de vereniging, wij hebben altijd plaats voor aankomende muzikanten.

Daarna was het de beurt aan het ‘grote’ orkest onder leiding van Jurgen Nab. Het orkest verzorgde een zeer gevarieerd kerstprogramma met samenzang door de aanwezigen. Diverse muziekwerken werden voor het publiek ten gehore gebracht, waaronder Silent Night, Once in Royal Davids City, In the bleak Midwinter, er werd zelfs een kerstwerk gespeeld in geheel Spaanse sfeer: Nowell door Dean Jones
Met diverse werken mocht het publiek meezingen, wat ook prachtig klonk. Bij het ‘Ere zij God’ heeft ook het jeugdorkest meegedaan met het grote orkest.

Het was een heerlijk concert met prachtige muziek! Het concert werd afgesloten door de voorzitter en wij wensen eenieder fijne feestdagen.

Heeft u het concert niet kunnen bijwonen?
Binnenkort zullen de filmopnames getoond worden op RTV Ridderkerk.