Jeugduitwisselingsconcert met Soli Deo Gloria

single-image

Op 12 oktober organiseert de jeugdcommissie een uitwisselingsconcert.

SOLI DEO GLORIA

Het jeugdorkest en de jeugddrumband krijgen in de Christus is Koning kerk visite van de jeugdgroepen van Soli Deo Gloria.

De jeugdleden van Soli Deo Gloria zijn bekenden van onze jeugd. Zo zijn zij jarenlang vaste gasten geweest op de play-in en is er geregeld overleg tussen de jeugdbesturen.

AFWISSELENDE MUZIEK 

Het belooft een gezellige avond te worden met veel afwisselende muziek. Soli Deo Gloria heeft naast een jeugdorkest ook een opstaporkest onder leiding van Ivo Kouwenhoven, die de spits af zullen bijten.

JEUGD HARMONIE SLIKKERVEER

Ons eigen jeugdorkest, met Ferdi Seelbach op de bok, heeft weer een aantal nieuwe stukken om aan het publiek te laten horen.

De jeugddrumband met Peter de Kluijver heeft een afwisselend programma in petto, evenals Solid, de jeugdslagwerkgroep van Soli, onder leiding van Bert Slingerland.

GEZAMENLIJK MUZIEKSTUK 

De avond wordt afgesloten met een gezamenlijk stuk.

Het concert begint om 19.30 en duurt tot ca. 21.15. Entree is gratis, er is voor een kleine vergoeding koffie, thee en fris verkrijgbaar in de pauze.

U KOMT TOCH OOK? 

De jeugdcommissie hoopt op een volle zaal, wellicht kunt u de 12e oktober ook komen kijken en luisteren naar onze jeugd?