Jeugd play-in concert

Ellen Tameeris
single-image

Op 2 februari organiseert de jeugdcommissie weer een play-in. Maar wat is dat nou eigenlijk? Is het ook iets voor jou? En hoe geef je je op? Lees snel verder voor alle informatie.

HOE DAN? 

Bij een play-in vormen allemaal muzikanten voor één dag een groot orkest. Die muzikanten komen van onze eigen vereniging, maar ook van andere clubs uit de omgeving, en van de muziekschool. De play-in wordt georganiseerd voor en door jeugdleden, maar ook muzikanten met meer ervaring zijn van harte welkom. Wij doen ons best om voor elk niveau een uitdagende partij te verzorgen. Het leuke aan een play-in is, dat je veel nieuwe mensen leert kennen met dezelfde hobby. Ook leer je altijd superveel!

DIT ZIJN DE DIRIGENTEN 

De dirigenten op deze dag zijn:

Jurgen Nab (orkest)  Nick van Dijke ( slagwerk)

 

WAT GAAN WE DOEN DAN? 

Dit jaar zullen we het verhaal van Wieger ten gehore brengen. Wieger wil graag een instrument spelen, maar vindt het maar moeilijk kiezen!

HOE LAAT BEGINT HET? 

Op 2 februari beginnen de repetities om 10:00, hier studeren we de stukken gezamenlijk in met het grote, nieuwe orkest. Tussendoor zijn er pauzes met wat lekkers, en een gezellige lunch. Om 16:30 sluiten we de dag af met een concert. Dan kun je aan al je fans laten horen wat je in een dag hebt geleerd. De dag is rond 17:30 voorbij.

Kosten voor deelname zijn €10,- hierbij zijn muziek, hapjes en drankjes inbegrepen. Toegang tot het concert is €2,50 p.p.

KOM OOK ! GEEF JE NOG SNEL OP ! 

Deelname Harmonie Play - In