Jeugd naar ToBe festival

Ellen Tameeris
single-image

JEUGD ToBe FESTIVAL

Zowel het jeugdorkest als de jeugddrumband zullen op 16 februari meedoen met het ToBe jeugdfestival in Dordrecht. Op deze dag strijden verschillende orkesten, drumbands en soloacts uit de regio om de prijzen voor beste muzikale en meest originele optreden.

Beide groepen zijn al enige tijd hard aan het repeteren en hopen in het Energiehuis een mooi optreden te geven voor een volle zaal. De jeugddrumband is hard bezig een medley in te studeren waar Michael Jackson zelf stil van zou worden. Ook het jeugdorkest is van plan het publiek letterlijk van de stoelen af te blazen met hun optreden.

ENERGIEHUIS DORDRECHT

Het festival vindt plaats op 16 februari in de Ketelzaal van het Energiehuis te Dordrecht. Optredens vinden plaats tussen 12.00 en 15.00. Om 12.30 is het jeugdorkest aan de beurt, de jeugddrumband volgt om 13.30. De prijsuitreiking staat gepland rond 15.00. Entreekosten zijn €3,- voor jongeren (tot 20 jaar) en €5,- voor volwassenen.

De jeugdcommissie hoopt dat, naast veel jeugdleden, ook ouders, broers en zussen mee zullen reizen uit Ridderkerk. De jeugdleden wordt verzocht om beschikbaar te zijn vanaf de opbouw tot de prijsuitreiking, zodat we met z’n allen ook de andere verenigingen aan kunnen moedigen.

STERKE ARMEN

Ook is de jeugdcommissie nog op zoek naar twee paar sterke armen om het orkest en de drumband te helpen met in- en uitladen van alle spullen en op het podium te krijgen. Vrijwilligers kunnen zich melden bij een jeugdcommissielid (Jaap, Dian, Stan of Ellen).

Adres: Energiehuis, Ketel 2, Noordendijk 148 Dordrecht