Internationale Mars- en Showwedstrijden Lage Landen Hamont

single-image

De drumband maakt zich al weer op voor de 2 jaarlijkse deelname aan de Internationale Mars- en Showwedstrijden Lage Landen Hamont van Zaterdag 19 mei 2018 t/m Maandag 21 mei 2018.

Internationale Taptoe 2018

De Internationale Taptoe is een spetterende muzikale ouverture, op zaterdag 19 mei 2018, van het muzikale driedaagse festival. De korpsen die aantreden, behoren tot het kruim van showkorpsen in de Lage Landen en Europa. Het marktplein van Hamont wordt omgetoverd tot een ware openluchtschouwburg met comfortabele tribunes en een perfecte belichting. De Taptoe is een muzikaal spektakel dat je werkelijk niet mag missen, met topmuziek, prachtige visuele effecten en af en toe een vleugje humor.

Een taptoe is een muzikaal kijkspel vol licht, klank en kleur. Natuurlijk is het al mooi om een korps te horen spelen. Maar het publiek is ook visueel ingesteld en wil muziek vooral zien . Daarom moet die muziek ingekleed worden, liefst met veel verrassingseffecten, waarin sommige korpsen dan ook op een geweldige manier slagen. Naar Engels voorbeeld is de taptoe de laatste decennia uitgegroeid tot een muzikaal spektakel, waarin de meewerkende muziek- en tamboerkorpsen alleen of tezamen optreden. De finale ervan kan worden beschouwd als de voortzetting van de oorspronkelijke ceremoniële taptoe.

De Internationale Taptoe Hamont 2018 belooft in ieder geval weerom een grandioos schouwspel te worden. Door de schitterende uniformen, de heerlijke muziek en veel beweging zal je van het begin tot het einde geboeid zijn. De showgroepen, die in hun genre tot de absolute top behoren, staan hiervoor garant !

Meer Informatie : http://www.marsenshow.be/