Het rommelophaalteam van Harmonie Slikkerveer staat klaar.

Anja Biesbroek
single-image

Sinds enkele weken zijn de leden van muziekvereniging ‘Harmonie’ Slikkerveer druk bezig met het verzamelen van rommel voor de rommelmarkt, die zij op 27 en 28 mei 2022 zal organiseren. Er is er nog ruimte genoeg voor meer spullen!

Daarom vragen de leden van de ‘Harmonie’ u om na uw voorjaarsschoonmaak ook even aan hen te denken. Heeft u nog bruikbare spullen over, van afdruiprek tot stofzuiger, van puzzel tot doktersroman, kleding en schoenen, alles is welkom!

Tijdens de repetitieavonden (maandag- en dinsdagavond van 18.30 -22.00 uur en donderdagavond van 20-22.20 uur) kunt u natuurlijk uw spullen zelf komen brengen naar het muziekcentrum van de vereniging op de Prinsenstraat 76 in Slikkerveer.

Heeft u zoveel dat u het zelf niet kan dragen? Ons beresterke ophaalteam staat voor u klaar. Na 14.00 uur kunt u bellen met telefoonnummer 0180-418072 voor een ophaalafspraak.

De opbrengst van de rommelmarkt is onder meer bestemd voor het onderhoud van het clubgebouw en voor de diverse (jeugd)activiteiten van de vereniging.