Heerlijke speculaaspoppen te koop!

Anja Biesbroek
single-image

De speculaaspoppenactie is weer van start gegaan. Tot 11 november kunt u bestellen, bij onze leden of via de link onderaan deze pagina

TRADITIONEEL GESCHENK

De speculaaspop is een Nederlandse traditie waarvan de oorsprong teruggaat tot de 16e eeuw. Deze stevige maar toch ook brosse gekruide koek wordt gemaakt van bloem, bruine basterdsuiker, boter, speculaaskruiden en specerijen. De bruine basterdsuiker en de donkergekleurde speculaaskruiden geven speculaas de uiteindelijke, kenmerkende donkere kleur en de kruidige zoete smaak. De speculaaspop is onlosmakelijk verbonden met de Nederlandse cultuur. Speculaas hoort bij de decembermaand en is een traditioneel geschenk rond de komst van Sinterklaas.

MOOIE LUXE DOOS

De leden van Muziekvereniging Harmonie Slikkerveer verkopen dit jaar wederom heerlijke speculaaspoppen om de clubkas aan te vullen.
De speculaaspop is maar liefst 40 cm groot, weegt 500 gram en is verpakt in een mooie luxe doos! De prijs voor zo’n heerlijke sinterklaas lekkernij is €7,50.
Wilt U onze vereniging ondersteunen en genieten van een speculaaspop, dan kunt u deze bestellen bij een van onze leden of via onderstaande link, waarbij u een voor u bekend Harmonie lid kunt aangeven als verkoper, die dan de speculaaspop bij u zal afleveren.

IDEE VOOR BEDRIJVEN 

Een speculaaspop is ook een leuk idee om cadeau te geven aan personeel of relaties. Bij grotere afnames krijgt u ook nog eens korting: bij meer dan 50 stuks 5%, bij meer dan 100 stuks zelfs 10%. Het is mogelijk hiervoor een factuur te ontvangen.