Harmonie klaar voor de rommelmarkt

Anja Biesbroek
single-image

Momenteel worden de puntjes op de i gezet om de rommelmarkt voor aanstaande vrijdagavond en zaterdag 19 en 20 mei weer tot een groot succes te maken. De afgelopen maanden is er door vrijwilligers een enorme hoeveelheid koopwaar verzameld. Al met al weer een heleboel mooie, grappige maar ook waardevolle spullen.

Niet alleen verzamelaars kunnen hun hart ophalen op de tweedaagse rommelmarkt, ook starters kunnen er terecht voor huisraad, fervente puzzelaars voor vele uren puzzelplezier, en speurneuzen voor allerhande moois.

De organisatie hoopt op een mooi weekend.
Niet alleen op vrijdag en zaterdag zal er volop activiteit in het clubgebouw zijn, ook de week voorafgaand aan de rommelmarkt wordt er al volop voorbereid. Zo worden in het gebouw alle spullen op categorie gesorteerd, om het “winkelgemak” van de bezoekers te vergroten. U kunt tijdens de rommelmarkt terecht bij een boeken-, kleding-, speelgoed-, huisraad-, servies-, koper- en rietkraam, een kraam vol elektra, één voor lampen, een veld vol grotere attributen en er zal een kraam gevuld worden met allerlei snuisterijen.

Ook staan er weer prachtige prijzen klaar voor het rad van avontuur. Naast tweedehands spullen kopen, kunt u namelijk ook uw geluk beproeven. Met de lootjes, die uiteraard voor vriendelijke prijzen van de hand zullen worden gedaan, maakt u weer kans op heerlijke taarten, boordevolle boodschappentassen, lekkere zeeppakketten en nog veel meer.

De traditionele plantenkraam zal uiteraard ook weer aanwezig zijn op de markt. Een hapje en een drankje zijn verkrijgbaar. Een verse smoothie, broodje hamburger of suikerspin behoort tot de mogelijkheden. Komend weekend kunt u bij Harmonie Slikkerveer kortom voor alles terecht. Van bloemen tot tweedehands kleding en van schitterende serviezen tot een mooie televisie.

De leden van de ‘Harmonie’ hopen u te mogen verwelkomen in en om het clubgebouw aan de Prinsenstraat 76. De poorten zijn op vrijdagavond open van 18.30 tot 21.30 uur en op zaterdag van 9.30 tot 16.00 uur.