Grote belangstelling verenigingsconcert

single-image

Afgelopen zaterdag 25 maart j.l heeft muziekvereniging Harmonie haar jaarlijks verenigingsconcert gegeven in de aula van het Farel College te Ridderkerk.

De leden van de vereniging waren blij verrast met het hoge bezoekersaantal welke waren gekomen voor hun optredens.

Dit jaar was er een quiz verbonden aan het concert waar tussen de optredens vragen werden gesteld over het thema van de avond “Muzikale reis rond de wereld”

De aula was voor de gelegenheid versierd met de vlaggen van de wereld en er waren vele koffers te vinden.

De avond werd gepresenteerd door Stan Verwaal, welke ook de quizvragen stelde.

Aan het concert deden alle onderdelen van de vereniging mee, drumband, popformatie Something Else, fanfareorkest, jeugdorkest en jeugddrumband.  

Het repertoire van de avond was zeer afwisselend en er was veel te zien, alle onderdelen hadden het repertoire afgestemd met het thema. Zo ging de muziek heel de wereld over met o.a. Rule Britannia, El Paso Montenesa, Tongo (Polynesian), oh Champs-Elysées, Egyptische March, en ook nog de Löffelpolka een leuke mars van het orkest en drumband met wel een heel bijzonder bij-instrument.

Het concert werd traditioneel afgesloten met het clublied van de vereniging, welke bij het publiek altijd zeer gewaardeerd wordt.  

Al met al kan de vereniging terug kijken op een geslaagd concert, bij het organiseren van een concert komt veel vrijwilligerswerk kijken, daarvoor was het zo fijn dat het concert goed bezocht was, allemaal hartelijk bedankt !

Fotoalbum verenigingsconcert : Fotograaf Emma van Doorn