Feestelijke repetitie SE

single-image

Something Else bestaat 10 jaar!
Op 20 september jl. was het officieel 10 jaar geleden dat Popformatie Something Else is opgericht. Nadat een ander koor, wat in het muziekcentrum repeteerde, ophield te bestaan, wilden een aantal leden samen een nieuw koor oprichten.

Zij benaderden het bestuur van Muziekvereniging Harmonie Slikkerveer, om als onderdeel van de vereniging dit nieuwe koor te starten. Omdat dit nieuwe onderdeel voor de vereniging echt iets anders was, en het koor zich wilde onderscheiden van andere koren, werd voor de naam “Something Else” gekozen. En dit alles is dus alweer 10 jaar geleden gebeurd. En Something Else is nog steeds een sterk en hecht koor.

Reden voor een klein feestje dus! We vierden dit jubileum afgelopen donderdag, tijdens de repetitie. Het repetitielokaal was vrolijk aangekleed met vlaggen en ballonnen.

Vlak voor de pauze kwam de voorzitter van de vereniging, Ton Schouwenburg, nog even een woordje doen. Hij haalde wat herinneringen op van de start van het koor en benoemde de leden die er al vanaf het begin bij zijn. Ook overhandigde hij een attentie aan dirigent Dirk, die het koor ook al 10 jaar leidt.


Toen was het tijd voor taart. Er was heerlijke taart, gemaakt door Clementine Dekker, die in de pauze met een drankje erbij, werd genuttigd.

Het was een feestelijke repetitie. We zijn als koor dankbaar dat we ons zo lang staande hebben kunnen houden, ondanks sommige uitdagingen, waarvan de Coronaperiode natuurlijk een grote was.
Koren om ons heen komen en gaan, maar voorlopig blijft Something Else bestaan!
Op naar de volgende 10 jaar!