Er klinkt weer muziek in de Prinsenstraat

Ton Schouwenburg
single-image

Er klinkt weer muziek in de Prinsenstraat

Inmiddels is iedereen al op de hoogte gebracht middels de groepsapp dat de repetities weer van start kunnen van de meeste onderdelen van onze muziekvereniging. De jeugdafdelingen van de ritmesectie en blazers zijn reeds begonnen evenals de drumband, het orkest is morgen (31-05) aan de beurt. Helaas moet onze koor divisie nog een paar weken geduld uitoefenen voordat ook voor hun samen zingen weer wordt toegestaan.

De versoepelingen volgen elkaar nu in hoog tempo op en het lijkt erop dat zelfs de verwachtingen voor de toekomst gunstig uit gaan pakken. Zo rond september hebben alle volwassenen volgens minister de Jonge hun inentingen ontvangen en dan kunnen wij helemaal los.

Als voorzitter van de club ben ik overigens positief gestemd over jullie clubgevoel, daar bedoel ik mee dat het mij deugd doet om te constateren dat vrijwel iedereen onze vereniging trouw is gebleven, de contributie netjes heeft door betaald en zelfs achter de schermen hand en span diensten heeft verricht voor de club, ondanks dat samen repeteren even (nou ja even,…maand of negen) niet mogelijk was.
Dan is de kleur van je hart toch echt die van de Harmonie !                                                                                                                                                                                     

De komende periode gaan wij er met z’n allen op muzikaal gebied er keihard tegen aan.  Het samenspel weer op peil brengen, de ritmes weer in de vingers zien te krijgen, het embrasure op het oude niveau, de stembanden smeren en vooral de muzikale agenda weer vullen. Vooral daar ligt de focus, muziek maken als nooit tevoren.
Allemaal weten wij nu wat wij zo gemist hebben. ONZE HARMONIE !!

Veel plezier allemaal en zet hem op !   Oh ja, probeer je wel zoveel mogelijk aan de op dit moment nog geldende Corona regels te houden.

Ton Schouwenburg
(voorzitter)