Eerste optreden Something Else na Corona periode

Ivonne Molendijk
single-image

Eindelijk mocht Popformatie Something Else weer live van zich laten horen! Op Koningsdag waren wij uitgenodigd om op het Dillenburgplein het podium te betreden. Die uitnodiging namen wij graag aan. Wij mochten het live muziek programma op het plein aftrappen om 14 uur en hebben daar erg van genoten.

Toen we via een trappetje het podium betraden om ons optreden te starten, was het plein nog redelijk rustig, maar met onze nieuwe “binnenkomer” die uit de boxen knalde, vestigden wij meteen alle aandacht op ons. Op het nummer “Everybody” van de Backstreet Boys hebben wij een aangepaste tekst gemaakt, om aan te kondigen dat we terug zijn na een periode stilte vanwege de Corona maatregelen. Die knalde er lekker in.

Vervolgens hebben we in totaal nog 10 nummers laten horen. Een aantal nummers die al in ons repertoire zaten, maar ook een aantal nieuwe nummers. Want tijdens de Corona periode hebben wij zeker niet stilgezeten! Ook de nieuwe nummers gingen goed en we hebben heerlijk staan zingen. Het plein stond lekker vol, mensen stonden lekker in het zonnetje te luisteren en we kregen luid applaus van het publiek.

Op 2e Pinksterdag mogen we weer zingen bij Huis ten Donck tijdens de “Dag van het Kasteel”. We kijken er naar uit. Komt u dan ook kijken en luisteren?