Drumband zoekt sponsoren !

Muziekvereniging Harmonie
single-image

Update 21.03.2020

De Internationale Taptoe en de Mars- en Showwedstrijden te Hamont gaan niet door op 30, 31 mei en 1 juni 2020, maar zijn verschoven naar het Pinksterweekend van 22, 23 en 24 mei 2021.

Derhalve is deze actie ook verschoven naar 2021 

 

Door deelname aan de Mars en Show wedstrijden in Hamont (B), wat voor de 30e keer wordt gehouden, heeft de drumband een actie bedacht. Door deze actie hopen zij een mooi bedrag op te halen voor de nieuwe trommels en uniformen.

FESTIVAL DER LAGEN LANDEN HAMONT (BE)

Eind van vorig jaar 2019 is er wel eens een grap gemaakt in de kantine om naar Hamont (B) te gaan op een café fiets. Hierna is er gekeken naar de mogelijkheid of hier draagkracht voor was vanuit de drumband omdat dit toch een teamprestatie is. Na navraag te hebben gedaan bij de groep is er besloten het een en ander in werking te zetten om te kijken of we hier een actie mee te kunnen doen.

 

HET GAAT GEBEUREN 

Op 28 en 29 mei gaat de drumband dus met het fietscafé naar Hamont(B) fietsen, wat dan ook weer CO 2 neutraal is. Dit doen ze in samenwerking met het verhuurbedrijf “het fietscafe.nl” die de fiets verzorgt. Op deze fiets kunnen 10 mensen fietsen, is er 1 chauffeur en kunnen 2 passagiers mee.

SPONSOREN

De drumband wil dit laten sponsoren door hoofd sponsoren en kleinere sponsoren. Er kan gesponsord worden per kilometer of per rit. De totale lengte van de rit word 120 km in twee dagen met halverwege 1 overnachting . Mensen die willen sponsoren kunnen zich aanmelden bij een van de drumband leden door een sponsor formulier in te vullen. De drumband zal op 1 juni gaan deelnemen aan de internationale mars en show wedstrijden in Hamont(B) om mee te doen aan de kampioenschappen van de lage landen. We zullen u op de hoogte houden over het verloop van deze actie. Zie ook het promo filmpje