Deelname Something Else aan Isala Encore

Ivonne Molendijk
single-image

Isala Encore

Isala Encore is een jaarlijks terugkerend korenfestival in het Isala theater in Capelle aan den IJssel. Hier laten diverse koren zien wat ze kunnen in hun eigen muziekgenre, van jazz en pop tot funk en rock. Ze strijden om het prijzengeld en de felbegeerde Isala Encore Award. Dit jaar vind het festival plaats op 3 februari. Er zijn 11 deelnemende koren en Popformatie Something Else doet voor het eerst mee!

Jurering

Het is alijd leuk om in een mooi theater als het Isala theater te mogen optreden. Het geluid is goed, de belichting is goed en het publiek bestaat uit mensen die speciaal voor de koren komen. Wat het nu extra spannend maakt, is dat Isala Encore een wedstrijd is. We worden op 15 punten bejureerd door twee professionele juryleden, krijgen een jury rapport en kunnen prijzen winnen. We zijn hard aan het repeteren en zijn vastbesloten om ons op het festival van onze allerbeste kant te laten zien. Erg benieuwd wat de jury commentaren zullen zijn!

Support

Wilt u ons zien shinen op het podium en ons aanmoedigen? We zouden het erg tof vinden om enthousiaste fans in de zaal te hebben! Met een hard applaus en enthousiaste reacties uit het publiek mòet de jury ons toch minstens een puntje extra geven? We zien u graag! We staan  ingepland om 12:25 uur. Entree is € 8,50 inclusief 2 consumpties.