Jeugdcommissie

single-image

De jeugdcommissie organiseert activiteiten voor de jeugdleden van de vereniging, zowel op muzikaal als sociaal gebied. De jeugdleden stromen zo snel mogelijk na het starten van de muzieklessen in het jeugdorkest of in de jeugddrumband.

In deze groepen staat het aanleren van samenspel en het wennen aan een dirigent centraal. Ook leren jonge muzikanten snel andere leden kennen. Het jeugdorkest speelt afwisselende muziek, vaak speciaal voor het orkest gecomponeerd. Zo is er voor iedereen een op eigen niveau aangepaste en uitdagende partij.Jonge slagwerkers leren in de jeugddrumband veel verschillende slagwerkinstrumenten kennen. De jeugddrumband valt regelmatig in de prijzen op festivals.

Naast de wekelijkse repetities worden er regelmatig (uitwisselings)concerten en onder andere een play-in georganiseerd. De jeugdcommissie verzorgt tevens de talentenavond, waarop alle leden van de vereniging kunnen laten zien wat zij in huis hebben.

De jeugdcommissie zorgt naast muzikale activiteiten ook voor veel verenigingsactiviteiten speciaal voor de jeugdleden. Wij vinden het belangrijk dat de jeugdleden elkaar ook buiten de repetities leren kennen. Zo zijn er enkele keren per jaar spelletjesmiddagen of uitstapjes en wordt het jaar traditioneel afgesloten met een gezellige gourmetavond.

CONTACT

Ben je enthousiast geworden over de jeugd binnen onze vereniging en wil je wel eens meedoen, stuur dan een email naar jcslikkerveer@hotmail.com of vul het contactformulier op deze website in. Je kunt natuurlijk ook altijd langskomen tijdens één van de repetitieavonden. Het leerlingenorkest repeteert iedere maandagavond van 18:30 uur tot 19:30 uur en de leerlingendrumband iedere dinsdagavond van 18:30 uur tot 19:30 uur.