Blokfluitlessen bij Harmonie Slikkerveer

Dorien van Oudheusden
single-image

Heb je interesse in muziek en wil je graag een instrument leren bespelen? Dan is de blokfluitcursus bij muziekvereniging Harmonie Slikkerveer iets voor jou! De lessen beginnen op donderdag 11 januari 2024 en zijn bedoeld voor kinderen in groep 5 t/m 8. Tijdens de cursus leer je niet alleen blokfluit spelen, maar ook het notenschrift.

De lessen vinden plaats op de Prinsenstraat 76 in Ridderkerk en bestaan uit 12 lessen van 15:30 uur tot 16:15 uur (m.u.v. schoolvakanties). De kosten voor de cursus bedragen €60,00, inclusief een blokfluit en lesmateriaal.

Na de cursus is er de mogelijkheid om door te stromen naar een blaasinstrument zoals trompet of saxofoon, dit biedt jou de kans om te genieten van het samenspelen in een orkest en om je liefde  voor muziek verder te ontdekken.

Om je in te schrijven, stuur je een e-mail naar blokfluitles@mh-s.nl. Wacht niet te lang, want dit is een geweldige kans om blokfluit te leren spelen bij muziekvereniging Harmonie Slikkerveer. Wil je meer weten over onze vereniging? Of heb je interesse in onze andere lesmogelijkheden? Bezoek dan onze website op https://m h-s.nl/ of stuur een e-mail naar blokfluitles@mh-s.nl voor meer informatie.