Benefietconcert Oekraïne

single-image

Op zaterdag 19 maart wordt er in de Wilhelminakerk te Ridderkerk-Slikkerveer een benefietconcert georganiseerd ten bate van de oorlogsslachtoffers in Oekraïne.

Medewerkenden aan deze avond zijn Harmonie Slikkerveer o.l.v. Jurgen Nab, het Slikkerveers Mannenkoor en Mannenensemble ‘Maranatha’ o.l.v. Willem Nijhof en Chr. Koor ‘Rejoice’ o.l.v. Jan Peter Teeuw. Ook violist Thijs van der Linden zal als solist te horen zijn. Jan Peter Teeuw speelt orgel en piano. De avond wordt geopend en gesloten door ds. Gerard van de Wetering.

Op het programma staat instrumentale muziek, koorzang en samenzang. Uiteraard klinkt er ook  muziek uit Oekraïne, waaronder het volkslied en het prachtige gebed ‘O Malitwa’.

Tijdens de avond zal er gecollecteerd worden voor de Ridderkerkse stichting ‘Tabitha’, die al jaren nauwe banden onderhoud met projecten in Oekraïne, en daar ook nu noodhulp verleent. De andere helft van de collecte is bestemd voor het project ‘Noodhulp Oekraïne’ van Kerk in Actie.

De avond begint om 20:00 uur. De deuren aan de Bourgondischelaan 1 gaan een halfuur voor aanvang open. De toegang is gratis. Jong en oud van harte welkom!