Artikel SE in “de Donderdag”

Ivonne Molendijk
single-image

Heeft u ‘m ook al gezien? Er staat een leuk artikel over ons in “de Donderdag”, die gisteren bij heel veel huizen in Ridderkerk op de mat viel!

de Donderdag

Iedere twee maanden wordt de Donderdag bezorgd bij ruim 23.500 huishoudens in Ridderkerk. De Donderdag richt zich op kunst, cultuur en maatschappelijke zaken in Ridderkerk. Daarnaast nemen zij nieuws mee uit de twee andere BAR-gemeenten Barendrecht en Alblasserwaard. Ron Andriessen is op een donderdagavond, namens deze krant, bij ons langs geweest. Hij heeft met een aantal mensen een gesprekje aangeknoopt en heeft een gedeelte van de repetitie meegeluisterd. Daar heeft hij vervolgens een heel leuk artikel over geschreven!

Het artikel

Het is een heel positief stukje geworden, waarin onder andere het gezellige clubhuis wordt genoemd, waarin wij repeteren, en waarin ook een oproep wordt gedaan voor mannen! Het liefst zouden wij weer een gemengd koor worden, waarin minimaal 5 mannen vertegenwoordigd zijn. Wellicht dat dit artikeltje een aantal mannen uit Ridderkerk enthousiasmeert?

Ook wordt in het artikel promotie gemaakt voor het Lenteconcert van de hele vereniging, wat natuurlijk 21 maart a.s. gaat plaatsvinden.

Het hele artikel vind u hieronder, of via deze link: Downloaden