Arie de Kluijver 25 jaar Harmonie voorzitter

Ton Bouman
single-image

In 1994 was ons erelid Arie de Kluijver 25 jaar voorzitter van onze vereniging.

Ter gelegenheid hiervan is er op zaterdag 29 januari 1994, als verrassing, een feestavond georganiseerd in het verenigingsgebouw aan de Benedenrijweg.

Op deze avond waren naast de leden ook div. genodigden aanwezig, welke allen de loftrompet bliezen over de jubilaris. Uit handen van KNF-bestuurder Kleijnjan ontving Arie een oorkonde. Het komt niet veel voor, dat er iemand 25 jaar aaneengesloten voorzitter is van een vereniging.

Ook Sonja, de vrouw van Arie, heeft jaren lang heel veel voor de Harmonie gedaan. Bijv. op de jaarlijkse winteruitvoeringen was zij een van de drijvende krachten achter de tombola verlotingen, welke wereld beroemd waren op Slikkerveer. Als blijk van waardering voor hun inzet kregen Arie en Sonja een mooi cadeau van de vereniging aangeboden.

Je hoeft geen professor te wezen, om te begrijpen dat het voor hun best weleens aanpezen moet zijn geweest om op tijd te zijn voor een optreden, als je zes dagen van de week werkt.

De jubilaris gaf op deze avond wederom te kennen, dat hij voornemens was te stoppen als voorzitter, daar er een goede opvolger was gevonden. In het krantenartikel, met foto, staat een leuk verslag over deze avond. Over zijn opvolger komt er later een stukje in deze rubriek.