90,25 punten op Mars en Showwedstrijd drumband

Michel van der Klooster
single-image

Hamont België 21 Mei 2018 – Na maanden van voorbereiding en exercitie repetities op de parkeerplaats van de sportvelden van Slikkerveer,  was het vandaag eindelijk zover de Internationale Mars- en Showwedstrijden de Lage landen in Hamont België.

PINKSTEREN 

Dit evenement wordt elke 2 jaar georganiseerd met Pinksteren,  en dit keer was het al weer voor de 29ste keer, het evenement is uitgegroeid tot een fantastisch weekend voor liefhebbers van Mars en Showmuziek.

De materiaalwagen vertrok reeds vrijdag om de accommodatie in orde te maken, en gedurende het weekend hebben de andere drumbandleden zich aangesloten om vandaag deel te nemen aan de marswedstrijd.

HOGE MOEILIJKHEIDSGRAAD 

De extra repetities van de afgelopen weken zijn zeker niet voor niets geweest, de drumband gaf een strak en perfect optreden.

Naast dat je natuurlijk geen foutje mag maken als drumbandlid, wordt er ook verwacht dat de exercitie als groep ook perfect is en er moeten natuurlijk een aantal moeilijke opdrachten worden uitgevoerd tijdens de mars, zeker als je uitkomt in Discipline A ( marscherend) Sectie 1 (slagwerkkorps) Afdeling H (Hoge moeilijkheidsgraad) als de drumband van de Harmonie.

 

Na het optreden was het nog lang wachten op de uitslag, het wedstrijdprogramma was aardig uitgelopen tot aan de finale.

De jury beoordeelde het optreden van de Drumband van Harmonie Slikkerveer met een resultaat van

90,25% een 1ste prijs Cum Laude ! 

 

Uiteraard een fantastisch resultaat waar de drumband met recht trots op kan zijn !