Rommelmarkt 2018 succes

Michel Van der Klooster
single-image

RIDDERKERK 12 MEI 2018 – Na maanden van voorbereiding is de jaarlijkse rommelmarkt van Muziekvereniging Harmonie een daverend succes geworden.

RECORDAANTAL BEZOEKERS

Mede door het lange hemelvaartweekend en natuurlijk het schitterende weer was dit de sleutel tot succes, de inwoners van Ridderkerk en ver uit de omtrek hebben onze vereniging een bezoek gebracht, dit heeft beide dagen tot een record aantal aan bezoekers getrokken.

VEEL WAARDEVOLLE SPULLEN

Vrijdag 11 mei 2018 klokslag 18.30 uur ging de poort open en konden bezoekers naar binnen om te kijken of er iets van hun gading bij was. Men kon terecht voor een grote variëteit aan spullen zoals  een kleding-, boeken-, video/cd-, speelgoed-, huisraad-, servies-, koper- en rietkraam, een kraam vol elektra en één voor lampen, schilderijen en spiegels en het grote veld stond vol met grote meubels.

 

Na 3 dagen van hard werken door de ruim 80 vrijwilligers van de vereniging,  werd er een fantastisch eindresultaat bereikt welke grotendeels ten goede zal komen aan ons thema jaar van de vereniging namelijk JEUGD. De vereniging gaat in Juni 2018 met een schitterend project starten de Blazersbende, waar u meer over kunt lezen op onze website.